ADFÆRDSREGLER for ejere og lejere/feriegæster, som bor i sommerhuse, hvor ejerne er medlem af Grundejerforeningen Hjelm Bugt.

  • For at opnå en venlig sameksistens/et venligt samarbejde beder vi om at undgå støj efter kl. 23.00.
  • Respekter venligst den enkelte matrikels grænser.
  • Overhold hastighedsgrænsen på 30 km/t i hele sommerhusområdet.
  • Kørsel på fællesarealerne og parkering foran andres indkørsler er ikke tilladt. Besøgende bør derfor kun parkere på den matrikel, som de skal besøge. Kun i nødstilfælde bør man parkere på fællesarealerne.
  • Græsslåning bedes foretaget mellem kl. 9.00 og 21.00.
  • Grundejere har pligt til at vedligeholde/beskære beplantning mod veje og fællesarealer.
  • Ved årsskiftet opfordrer vi til at begrænse brugen af nytårsfyrværkeri af hensyn til stråtækte huse og støjfølsomme naboer og dyr.
  • Hunde bør holdes i snor på hele sommerhusområdet.

Bestyrelsen november 2021

Haveaffald kan afleveres på Borre Haveaffaldsplads, Svenskestræde 9, 4761 Borre. Der er åbent døgnet rundt. Tryk HER for mere information.

Andet affald kan afleveres på Møns Genbrugsplads, Æbelnæsvej 54, 4760 Stege. Tryk HER for mere information og åbningstiderne.

Alarm: 112
Politi: 114
Lægevagten: 70 15 07 00
Dyrenes beskyttelse - vagtcentral: 1812

Foreningens hjertestarter hænger på Egn Bed & Breakfast, Bundgarnet 18, Råbylille Strand. Hjertestarteren hænger i øjenhøjde på bygningen ud til Bundgarnet.

 

Se billeder her: 

 

   

 

 

Tryk HER for at se de regler, som Vordingborg Kommune har sendt til grundejerforeninger i sommerhusområder.

Tryk HER for at se alle 84 billeder, som Filip Gielda har taget af vores dejlige område som en del af vores aftale med ham om den nye hjemmeside.

 

Hvis du oplever, at du kun kan se de første 50 billeder, så vent nogle sekunder, da Google Drive har brug for lidt tid for at indlæse de resterende 34 billeder. Du kan også trykke på pilen øverst i højre hjørne (vend sorteringsrækkefølge), så kommer alle 84 billeder frem med det samme bare i modsat rækkefølge. De sidste 18 billeder er taget med en drone i en højde på mellem 60 og 100 m.

Foreningen har kun de personlige data, som medlemmerne selv har givet os. Det er navn, adresse, sommerhusadresse, telefonnummer og mailadresse. Vi overholder naturligvis lovens bestemmelse om, at vi først må videregive oplysninger til andre, når vi har indhentet samtykke. Husk at give os besked, når der sker ændringer.